Величието на човека и на българския дух

Качено от на в Здраве
 • 3
 • 3589 Гледания

Описание

Фестивал на изкуствата, духовността, здравето и красотата „Морски изгреви“ 2016 гр. Ахтопол.

3 Коментари до “Величието на човека и на българския дух”

 1. <path_to_url> ZVEZDA ZVEZDA

  ЛЕКЦИЯТА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНА ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ЧОВЕКА И Е ПОДНЕСЕНА ВЪВ ФОРМА, РАЗБИРАЕМА ЗА ВСИЧКИ, НО НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ВЪЗПРИЕМЕ НОВОТО МИСЛЕНЕ И НОВИТЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО ПОРАДИ НИСЪК ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ КЪМ СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ. НА ХОРАТА КАТО ЧЕ ЛИ НЕ ИМ СЕ МИСЛИ. ТЕ ИСКАТ ВСИЧКО ДА Е СМЛЯНО И СДЪВКАНО И ТАКА ДА ИМ Е ПОДНЕСЕНО. И ПАК НЕ ГО ВЪЗПРИЕМАТ. В АРХЕТИПА НА БЪЛГАРИТЕ ИМА ЕДИН ТЕЖЪК КОНСЕРВАТИЗЪМ, КОЙТО ИМ ПРЕЧИ ДА ВЪРВЯТ НАПРЕД.

  Отговор
  • <path_to_url> Клокотница 😂

   Като представител на най-одухотворената част от Човечеството и носител на доказано ЕКСТРЕМНО изявен ГЕН НА АДАПТАЦИЯТА,
   БЪЛГАРИНЪТ е един от най-развитите земляни.
   Не случайно подтискащата ситуация в страната ни доведе до ПОРЕДНОТО РАЗСЕЛЕНИЕ на Българския род по цялата планета. Защото на този род е възложена Мисията за Духовно водачество и Единение на човечеството. БЪЛГАРСКИЯТ КОНСЕРВАТИЗЪМ е само защитен механизъм, който ни пази от несвойски идеи и бит, които биха ни претопили. Нашият консерватизъм е това, което отново ни връща тук за да вземем сили от земята си. Този КОНСЕРВАТИЗЪМ НА РОДА е насочил и завърнал и Хан Аспарух (или реалния водач на българския род) отново тук в Древната ни Родина.

   Отговор
   • <path_to_url> гост на име Натали Верани

    Вярно е,Клокотница.А също е вярно,че много са несамостоятелно мислещите,които искат да мързелуват като в безмислените реклами и затъпяващи съзнанието клипове и нехаят за съзнателен живот.Какво става с тях.

    Отговор

Фейсбук коментари за видеоклипа

Напиши коментар за това видео